DUBOIS – HOUTBOUW

 

Onze passie: bouwen in hout… in stijl!

Als familiebedrijf ‘timmeren’ wij reeds meer dan 35 jaar aan de weg, of beter gezegd, aan de woning. Wij brengen de nodige expertise en vakmanschap en hebben talrijke projecten tot een goed eind gebracht, van nieuwbouw tot renovatie opdracht. Met al die jaren bouw-ervaring, mag je ons dus gerust een ‘kenner’ noemen.

Hoogwaardig vakmanschap vinden wij en onze medewerkers van het grootste belang, samen met klantentevredenheid en een kwalitatief eindresultaat; uw woning of woon-uitbreiding die voldoent aan uw bouw of renovatiebehoefte.

Bouwen of verbouwen blijft een heuse onderneming. En toch willen we het allemaal: een gezellige thuis waar het goed vertoeven is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we werfsituaties goed inschatten en erop anticiperen. Om het bouw- of verbouwtraject zo optimaal mogelijk door te komen, houden we daarom van een heldere, open en eerlijke communicatie. Van bij het begin horen we graag waar u als bouwheer aan denkt; en geven wij u graag de verschillende opties en onze voorkeur. Slaap gerust op beide oren, of bel ons als u twijfelt. Onze telefoon ligt steeds binnen handbereid.

Duurzaam bouwen in stijl: met houtbouw kun je alle richtingen uit: modern, klassiek, landelijk of tijdloos… Veel stijlen, in stijl. En duurzaam uitgevoerd. Want hout is en blijft -aangezien nagroeibaar- één van de meest milieu-vriendelijke bouwmethoden.

Bouwen zonder zorgen

 

Wij zijn lid van:

Embuild

Bouwunie

Pixii

Volg ons

 

Dubois Houtbouw. Creating your space.