Dubois Houtskeletbouw duurzaam bouwen ​

Houtskeletbouw, dat is bouwen met Passie en Stijl
in Hout

Als familiebedrijf ‘timmeren’ wij reeds meer dan 35 jaar aan de weg, of beter gezegd, aan de woning. Wij brengen de nodige expertise en vakmanschap en hebben talrijke projecten tot een goed eind gebracht, van nieuwbouw tot renovatie opdracht. Dubois Houtskeletbouw duurzaam bouwen is met al die jaren bouw-ervaring, een ‘kenner’ in ons vak.

Hoogwaardig vakmanschap vinden wij en onze medewerkers van het grootste belang, samen met klantentevredenheid en een kwalitatief eindresultaat; uw woning of woon-uitbreiding die voldoet aan uw bouw of renovatiebehoefte. Klaar om de overstap te maken naar duurzaam wonen met houtskeletbouw? Dubois Houtskeletbouw staat klaar om uw droomwoning te realiseren met aandacht voor het milieu en uw comfort.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Samen creëren we een groenere toekomst.

werkwijze houtskeletbouw

Dubois Houtskeletbouw duurzaam bouwen - Hoe gaan we te werk?

Vertrouwen

Jarenlange ervaring

Bouwen of verbouwen blijft een heuse onderneming. En toch willen we het allemaal: een gezellige thuis waar het goed vertoeven is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we werfsituaties goed inschatten en erop anticiperen.

Om het bouw- of verbouwtraject zo optimaal mogelijk door te komen, houden we daarom van een heldere, open en eerlijke communicatie. Van bij het begin horen we graag waar u als bouwheer aan denkt; en geven wij u graag de verschillende opties en onze voorkeur. Slaap gerust op beide oren, of bel ons als u twijfelt. Onze telefoon ligt steeds binnen handbereid.

Duurzaam bouwen in stijl: met houtbouw kun je alle richtingen uit: modern, klassiek, landelijk of tijdloos… Veel stijlen, in stijl. En duurzaam uitgevoerd. Want hout is en blijft -aangezien nagroeibaar- één van de meest milieu-vriendelijke bouwmethoden.

inspiratie

Kom naar onze toonzaal
en laat je inspireren!

Dubois Houtskeletbouw duurzaam bouwen

Bouwen zonder zorgen

Wij zijn lid van:

Download onze brochure
en laat je inspireren!